Dienst

Orthomoleculaire therapie

De orthomoleculaire visie benadert een probleem holistisch. Er wordt gekeken naar de hele mens én zijn omgeving. Geen symptoombestrijding maar op zoek gaan naar de oorzaak van de klachten om zo tot een duurzame oplossing te komen.

In een eerste contact besteden we uitgebreid aandacht aan jouw voedingspatroon. We bekijken wat er al goed gaat en geven tips om je vertering te optimaliseren. Daarnaast bespreken we ook jouw nachtrust, stressgevoeligheid en algemene gezondheid. Op die manier krijgen we een totaal beeld en kunnen we de puzzel van jouw gezondheidssituatie leggen.

Fly Over Holistische Dieetleer
Fly Over Holistische Dieetleer

Aanpassingen aan voeding en leefstijl brengen vaak al een verbetering met zich mee; terug meer energie, meer focus, minder darmklachten, … Indien nodig wordt jouw lichaam tijdelijk ondersteunt met behulp van kwaliteitsvolle supplementen, naast de manuele ondersteuning bij de kinesist of osteopaat.

Naast problemen met spijsvertering of vragen rond voeding kan een orthomoleculaire benadering hulp bieden bij diverse klachten zoals huidproblemen, allergie, schildklierproblemen, hormonale problemen, ontstekingen, …

Bekijk al onze diensten