Fly-over

Over ons

Fly Over Gezondheidscentrum
Fly Over Gezondheidscentrum

Fly-Over

Fly-Over is een gezondheidscentrum voor vrouw, moeder en kind. Een dynamisch en enthousiast team staat klaar om jou en je kind de beste zorg te bieden.Kwaliteit op maat en een persoonlijke aanpak vinden we heel belangrijk. Elke paramedicus of begeleider heeft zijn eigen specifieke invalshoek en persoonlijkheid. Als team trachten we onze ervaringen en kennis met elkaar te delen. We overleggen op regelmatige basis en zullen daar waar nodig intern of extern doorverwijzen. Op die manier spelen we voortdurend in op jouw vragen en behoeften.

Fly Over Gezondheidscentrum
Fly Over Gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Fly-Over verwijst naar de centrale locatie te Gent. Het gezondheidscentrum, gelegen aan de afrit van de autostrade, vlak naast de bekende viaduct ‘fly over’, is heel gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid voor wie met de wagen komt. Ook met het openbaar vervoer kan je vlot tot bij het centrum geraken.Indien er nog vragen zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren. Dit kan per mail of telefonisch.Het Fly-Over team

Wij dragen zorg voor uw gezondheid

Persoonlijke aanpak Door de diversiteit en expertise van ons hele team kun je bij ons terecht met zeer uiteenlopende hulpvragen. We zorgen voor een volledig persoonlijke aanpak.
Gespecialiseerd advies Professionele begeleiding wordt gegarandeerd door een team van erkende therapeuten en gecertificeerde, ervaren professionals.
Vrouw en kind centraal Een gezonheidscentrum waar vrouw, moeder en kind centraal staan.